Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, December 3, 2014

Cadbury.... No bury!

   CADBURY?Di mana-mana blogger update pasal Cadbury.Eloklah tu.Buang yang keruh ambil yang jernih.Aku pun peminat Cadbury tapi bukan peminat tegar.Semasa isu Cadbury haram hari tu, aku berhenti makan sekejap.Sebagai langkah berjaga-jaga kerana aku pun was-was.Tapi bila disahkan halal, aku makan semula.Cuma tak update di blog je. *Wink!*Hari ni aku rasa nak cari Cadbury.Tak kiralah jenis yang mana satu.JanjiCadbury.Lepas tu bolehlah aku posing sambil gigit Cadbury.

Jom makan CADBURY!

Don't worry Cadbury.
I will never bury you!

0 comments:

Let's have a break!