Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, December 12, 2014

Segmen : Ini entry terbaik 2014

   Dah berzaman tak ikuti apa-apa segmen.Blog aku pun dah naik bersawang dah.Ronda punya ronda terjumpa segmen menarik ni.Jomlah kita join.Untung-untung makin ramai follower. Hehehe!

Syarat segmen ada disertakan di bawah.Copy paste dari tokeh segmen.



1- Buat satu entry bertajuk 'Segmen:  Ini Entry terbaik 2014'
    Ok.Tengah buat ni.

2- Copy banner kat atas tu dan link kan ke entry ini.Dalam entry kawan2 tu letak kan link 2 entry terbaik kawan2.kalau bukan yang terbaik pun ,yang kawan2 suka pun boleh..
    Banner dah copy.
    2 entry aku yang aku rasa terbaik untuk tahun 2014 ini adalah :
     1.   http://scarlettj1.blogspot.com/2014/12/warkah-terakhir-buat-awak.html
     2.   http://scarlettj1.blogspot.com/2014/12/surat-terbuka-untuk-dymm-sultan.html

3- Jangan lupa follow ATAU letak blog ni kat bloglist kawan2 ye..sebab lepas tamat segmen ni saya akan kongsikan salah satu daripada dua entry tersebut di blog ini .Maknanya semua berpeluang untuk entrynya  dipilih.Jadi boleh la kita baca cerita2 paling menarik yang kawan2 tulis pada 2014 ni..kan??
    Dah follow dah.

4- Tinggalkan link entry kawan2 di entry ini.itu sahaja..

     Kejap lepas pos, bolehlah letak.

Dah siap?Senang je.

Oh ya , tarikh tutup adalah pada 25 Disember 2014.Banyak masa lagi.

1 comments:

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ada buat segmen juga.. nanti boleh la join segmen ayu pula..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/segmen-ini-entry-terbaik-2014.html

Let's have a break!