Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, February 20, 2015

Cik Fiyya dating bertiga

   Hai acik-acik!Fiyya enterframe lagi!Cik Uji asyik sibuk je jadi Fiyya tolonglah update blog.Kali ni Fiyya nak cerita pengalaman Fiyya makan kat luar.Macam biasalah...Fiyya mesti pergi dengan papa dan mama.Fiyya tak taulah apa yang papa dan mama pesan.Fiyya nak pesan juga tapi papa tak bagi.Eh!Kedekut le papa!Fiyya nak rasa juga!Tapi bila Fiyya tengok ada lada, eh tak jadilah.Fiyya masih kategori baby jadi lada is a no no!Puas hati jelah Fiyya minum susu.Apa nak buat...nasib badan....



Fiyya nak posing comel tapi macam biasa papa suka curi gambo.
Papa ni!!!

0 comments:

Let's have a break!