Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, May 5, 2015

Mauntoux test... Apa tu?

   Saat ini hatiku gundah gulana.Dah lah asyik ulang alik ke HSI @ Hospital Sultan Ismail je, esok aku mesti @ wajib ke Klinik Kesihatan Pasir Gudang pulak.Risau tau!Aku diwajibkan untuk hadir check up Mauntoux test.Menda apa aku pun tak faham.Tapi yang pasti, aku wajib check up untuk saringan tuberculosis!!!Aduhhh!!!Kenapalah aku peluk dia hari tu!Kalau tak, tak delah aku kena tercongok menunggu entah berapa jam di klinik esok!!!Stress!!Stress!!!Apa-apa pun, aku update esok.Letih la.... Nak tidur! Wo hen lei!!!



Gambar pinjam Google.


1 comments:

Suzlin Azreena Nordin said...

take care cikgu! last week pakcik kita br mninggal sebab TB ni.

Let's have a break!