Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, October 27, 2015

Grrrr!!!!

   Bila online di rmah, ok je.Blogging ke, FB ke atau cari lain-lain maklumat di hujung jari.Tapi, bila perlu online untuk tugas rasmi, macam-macam masalah yang timbul.Menyampah!Dahlah deadline paras hidung baru beritahu untuk buat!Hampeh betul!!
Kerja bertimbun-timbun sampai nak melayan diri sendiri pun tak sempat.Grrr!!!


Grrrr!

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

grrr....

Khalid Kyle said...

tension sgt tu, bykkan sabar tuan blog, beli coklat dgn ice cream pastu melantak bebanyak nanti hilanglah stress tu haha


Jom Terjah : Trend Popular Berfesyen Dan Bergaya Jejaka Masa Kini! :)


Let's have a break!