Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, October 1, 2015

No date you die!


   Cerita hari ni pasal geram.Aku geram dengan anak-anak murid aku yang buat dek je bila aku suruh tulis haribulan.Geram tau!Aku pantang tengok muka surat tak de haribulan.Ibarat muka tak de kening!Hodoh kan?Dah la hodoh, mengerikan pulak.Penat aku cakap, no date you die tapi budak-budak bertuah ni pakat sengih je.Mentang-mentanglah aku tak pandai nak marah!Aku marah pun dikatanya aku senyum!Hish!Tapi, salah aku sendirilah.Sebab manjakan budak-budak ni sangat.Apa nak buat.Allah dah jadikan aku seorang yang sangat susah untuk marah dan penuh dengan kasih sayang.Hingga melimpah ruah!Cewah!!!


2 comments:

lia ummiirfan said...

sayaaaangg chegu.. In SHaa ALLAH ada rewardNYA.. :))

Padin said...

mudah2an tinggi ganjarannya di sana kelak

Let's have a break!