Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, January 12, 2016

Ini jawapannya...

   Terima kasih kepada yang masih sudi singgah sama ada teman-teman blogger atau yang lain.Juga kepada anak-anak murid dan ibu ayah anak-anak murid yang ramai bertanya kenapa kurang update blog berbanding tahun-tahun sebelumnya.Jawapannya adalah kerana kesihatan yang tak menentu.Terharu tau sebab tak sangka ada juga yang sentiasa mengikuti .Rindu tu memanglah rindu tapi terpaksalah dengar nasihat doktor untuk lebihkan rehat.Maklumlah biasanya sempat untuk blogging selepas selesai tugas maknanya selepas 11 malam.Tapi dr marah tidur lewat jadi tak dapatlah kerap sangat blogging.Inshaallah...jika keadaan mengizinkan, blog ni akan lebih kerap dikemas kini.Hmm... Rasanya cukuplah dulu.Jam dah pukul satu... dah lewat sangat masa untuk bobok. Assalamualaikum semua!



Selalu pukul sebelas je jadi macam ni.

2 comments:

Farahain ZFA said...

hai , ain datang singgah sini dan follow awak.
salam perkenalan ;)

Joe Haz said...

waalaikumsalam, cikgu.

Let's have a break!