Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, August 20, 2016

HRMIS hamis sungguh!

   Ops!Sorry!Tajuk bukan cari kontroversi tau.Sekadar melepaskan rasa stress sebab tak dapat-dapat nak hantar maklumat perisytiharan harta.Bagi penjawat awam, aku wajib buat perisytiharan harta.Tak kiralah sama ada ada harta atau tidak.Jadi, terpaksalah aku log on ke HRMIS.Masalahnya dah beratus kali aku cuba, masih gagal nak hantar!!! Grrrrrrrrrrrrr!!!!  Ada je yang tak kena.Mmmmm....... Tapi nak marah orang lain pun tak boleh.Semua ni salah aku sendiri sebab buat kerja last minute.Hari ni last kena hantar.Kalau tidak..... Malulah aku sebab tak ikut due date! Alahai! 

Image result for hrmis

HRMIS ... Please be kind to me.
Harapan terakhir.... Tunggu adik aku tolonglah jawabnya.
Sebab dia dah siap.

0 comments:

Let's have a break!