Check me out

Tuesday, April 30, 2019

Gambar Raya.Kasi can la aku nak raya.

 

     Setelah sekian lama, aku tukar header baru.Kali ini aku letak gambar family aku.Gambar kenangan hari raya 2016, hari raya terakhir bersama ayah.Huhuhu... Sedih masih terasa tetapi hidup mesti diteruskan. Masa ni, kami tak plan pun untuk pakai baju sama tema iaitu biru. Sebab itulah aku seorang yang pakai ungu.Tahun ini, kami pakat nak pakai dark grey.Adoi!Aku tak berapa gemar warna dull ni.Tapi, demi keluarga, aku ikut kan je lah. Mudah-mudahan, cantik la semua sedondon.
    

0 comments:

Let's have a break!