Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, May 5, 2015

Kembar seiras yang pelik

   Dah lama tak update pasal keluarga.Hari ni, kebetulan terjumpa gambar aku dan kembar seiras aku jadi, aku update la.Idea lain entah kenapa malu-malu nak muncul.Mentang-mentanglah dah lama tak bersiaran.Jadi, untuk warm up balik, aku share gambar kembar seiras aku yang pelik.Selalu orang tersilap antara aku dan kembar aku ni.Mana yang sama entah.Aku pun tak pasti.Yang nyata, kami memang kembar seiras yang pelik.Apa taknya.Aku muda 5 tahun dari kakak aku.Kan pelik tu!Hihihi!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Kakak kembar seiras ku yang pelik.

0 comments:

Let's have a break!