Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, May 12, 2013

Sekali aku 'kick'

    Terima kasihlah Sop sebab share link untuk sign in KEEK.Dah lama teringin nak sign in tapi bila dah remaja purba ni, skill online agak slow sedikit. Hehehe!Hari ni pagi-pagi lagi, seawal jam 6 pagi, semasa aku check email, ternampak pulak email SOP ajak sign in KEEK.Pengetahuan tentang KEEK ni 'nol' aka zero.Jadi setakat sign in ajelah. Yang lain-lain tu, akan menyusul kemudian. Sesiapa yang sudi nak follow aku tu, silalah.Nyiru tak de nak tadah.Ucapan terima kasih je aku ucapkan. .SILA FOLLOW DI SINI YE.



Gambar untuk profile tetap sama tapi terpaksa guna nama ringkas je.
Kenapa entah KEEK tak terima nama SCARLETT O'HARA.

 Lepas ni, bolehlah kita 'kick' sama-sama'

2 comments:

AmyZana said...

Tak ada account keek. Kalau ada pun, tak tahulah nak share video apa =______=

baby comel said...

kita xde keek...

Let's have a break!