Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, March 17, 2012

Ala.... aku obese lagi!

Aku memang fobia bab gemuk  ni.
Kalau boleh nak slim sampai bila-bila.
Tapi tengok tu!
Aku dah gemuk!
Bila gemuk, aku berat..
-
-
-
-
-
-
-
...bila berat, lambat loading.
Bila lambat loading, orang tak nak melawat!!!
-
-
-
-
-

Alexa pun dah makin jauh!
Tak boleh jadi ni.
Aku kena main SEO balik!!!

(Klik gambar untuk imej lebih jelas + mabeles)



5 comments:

-gedek! said...

SEO ni hapa, eh? (tarik rambut)

kakyong said...

adat lah dlm berblog..

kakyong pun alexa makin tak best.. sebulan jugak tak aktif ber BW... sibuk dgn mcm2 hal... buat n3 & tinggal jer... hahahha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

blog yg berat rupanya..hehehe.

cik apa saja said...

cane nk tau blog kite tu berat ke x kak??

GEMUKituMENARIK said...

mcm mana bak tengok yg ranting in my semua tu ?

(=

Let's have a break!