Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, March 24, 2012

Amy Search lanun!

   Tiba-tiba rasa seronok sampai tak lena aku tidur, terus tak tidur bila aku check FB sesi malam buta, aku nampak post by AMY SEARCH!Fuyooo!Phewitt!! Tiba-tiba dah jadi lanun anak beranak.Lanun versi handsome.Yang pasti 100x lebih handsome dari Johnny Depp tak gosok gigi.Tak caya?Nak tengok gambar?Ok.tak jadi masalah.Sila scroll down....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
Alamak!Silap!
Ni lanun tak gosok gigi!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 
-
-
-
-
-


 
Gambar Amy aku pinjam dari Amy tau.
Dah dia share, aku sharelah balik.
Klik SINI.

2 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

muka amy dan johnny deep pun lebih kurg je

aKSARAfENDI said...

amy search ttp maintain...

Let's have a break!