Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, June 22, 2012

Segmen Cik Purple : Tambah follower blog


   Lama tak jenguk Cik Purple. Cik Purple ingat ke tidak lagi kat aku blogger anchovy ni.Blog pun suam-suam kuku je.Tapi aku nak join juga segmen Cik Purple ni sebab nama dia Cik Purple dan apa-apa yang purple semua aku support.

   Nak join senang je.Macam biasa kena follow blog Cik Purple.Aku dah lama dah follow Cik Purple ni.Cuma akhir-akhir  ni aku kurang singgah sebab aku kurang blogwalking.Dah tu kena follow Twitter dia bagi sesiapa yang ada Twitter.Maaflah ye Cik Purple.Aku ada Twitter tapi tak dapat nak follow sebab ada Malware di Twitter aku tu.Tak boleh bukak.

   Kemudian, letaklah banner di atas tu.Kenapa tak purple,  Cik Purple? Kalau rajin linkkan ke blog Cik Purple.Kalau malas nak tag kawan pun tak pe.Tak payah tag.Kemudian letak link entry segmen ni di blog Cik Purple.Tu je.Apa lagi?Jomlah.

   P/s:Cik Purple ada bagi nasihat supaya rajin-rajin blogwalking barulah ramai follower.


8 comments:

miera maira said...

yes betul2 kalau tak blogwalking manalah orang nampak kita :)

~PILOT LOVER~ said...

naz dari segmen yg sama..done follow awak..singgah blog naz yer ^_^ http://naz-only-you.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Cik Purple said...

hehehe.. cp pun lama tak singgah blog akak.. thanks akak sudi join.. :D

wan niahix said...

betul tu... ^_^

dari segmen yg sama...

http://niahix01.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

cikeyrah said...

dari segmen yang same :)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Done Follow !

kepunyaan kuh ;]] said...

aliaa join sini ;))

http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

I.E.L.A said...

da follow sini... sye dari segmen yg same... salam perkenalan.... jemput la singgah n follow blog sye k..

http://ielakecik.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

teratak hati said...

Singgah dr segmen sama..salam kenal^^

Let's have a break!