Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, April 3, 2011

Segmen Hujung Minggu:Blog ni aku rasa...

   Aku ada masa sejam je nak blogging tengah hari ni.Tapi aku tak nak lepaskan peluang join segmen En Ben.Lama dah aku tak join segmen En Ben.Tajuk segmen adalah :

1.Header blog En.Ben

Santai Bersama BEN ASHAARI
2.TAJUK :BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAAA...

3.5 blog yang aku rasa patut popular adalah :

[1]
K-POH / ahli kabinet dapur / spy tingkap
Sebabnya: Kak pah ni memang blogger tegar.Sangat baik hati dan amboiiiiii rajinnya!Tiap-tiap hari dia review blog orang!Tak caya, gi lah tengok!!!
Kak Pah memang patut popular!
(Header cun Kak Pah Abg Teror yang buatkan)

[2]

(Alaaaaa....susah pulak nak copy header!)
Sebabnya:Abg Terror mmg terror macam nama dia.baik hati sangat sebab rajin tolong buat header.Header aku pun.Tak rugi kenal Abg Terror tau!
Abg Terror memang patut popular!

[3]

Ellen
Sebabnya:Ellen ni pun rajin update.Rajin tanya khabar kengkawan.Blog dia cantik dll
Silalah melawat.
Ellen memang patut popular!

[4]

(Tak boleh pulak copy header.Yang tu kat atas tu pun oklah ye)
Sebabnya:Blog dan entry Mak mmg terbaik!
Mak memang patut popular!

[5]

Cekodok Itu Sedap
Sebabnya:Idea Cekodok originallah.kengkadang kelakar.Tapi yang penting rasa dekat di hati walaupun cuma kenal di dunia siber.Entry dia pun best!
Cekodok memang patut popular!

4.Untuk popularkan blog, tuan blog mestilah rajin, ramah-tamah, baik hati, ada masa banyak nak mengadap laptop dan otak ligat banyak idea.(Macam En Ben!)

5.Memanglah penting sesebuah blog itu popular.Kalau tak siapa nak masuk baca entry!
tapi popular yang disertakan dengan keikhlasanlah.

Haaa!!!Dah pun siap!

Garfield:Kucing yang popular.
(Popular ke?Nenek kat kampung tak kenal pun!)

11 comments:

fahmie firas said...

Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

blog-tips-kurus said...

so far belum pernah masuk yg no 1 je..:-)

Scarlett O'Hara said...

To Fahmie Firas : thanks sudi follow dan melawat ke blog tak seberapa ni ye.Harap dapat terus bersama di alam siber ni ye!Nak melawat awak jugak!

Scarlett O'Hara said...

To Blog-tips-kurus: tak pernah kenal kak Pah?Cepat2!Rugi tak kenal Kak Pah!

kpah k-poh said...

Scarr : inilah gunanya kalau subscribe melalui email..dpt baca entry terbaru..heee..apa2 pun terima kasih banyak..terharu sungguh ni...( dah 3 org yg kata blog akak boleh popular...tunggu lagi 41 org yg masin mulut..heee..)

pRiNCe said...

bukan seng nk wat blog jadi feymes kan...
bnyk kna berusaha...
pe2 hal..sy doakan kite sume jadi feymes...:)
muahahaha..

Mira Amirudin said...

singgah dari segmen BA..
blog ni sangat cantik ;)

bunga said...

hehe..xpernah join yang ben punya..

Lulu caldina said...

Laa, blog awak apa kurangnya?? patut popular juga..ngee

lagenda said...

Adeh..sorry scarlett! Mak lepas pandang n3 ni. Mujur mak ada psg widget utk check link mak di n3 kawan2..Thanks scarlett. Terharunya rasa dgn pujian itu. Malu pun ada..

Thanks again ye..

Anonymous said...

get backlinks seo download backlink service get backlinks

Let's have a break!