Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, December 25, 2011

Doodle comel Teacher Scarlett

   Entry kali ni, aku tujukan khas buat blogger Nie.
Semalam, semasa aku tengah sakit kepala mengemas ofis rumah aku,
macam biasa aku online sekejap-sekejap,check Alexa, check komen dan publish.. dan tiba-tiba aku dapat doodle cantik dari blogger Nie.
Aku pun on cloud nine! Yippie!!!
Terus laju je aku mengemas!!!
:D

Pandainya dia buat doodle!


Nak harap aku buat sendiri
Buat donut pun aku tak sempat!
Thank you so much ye Nie.

p/s: But I'm not a GIRL in gown
I'm a LADY in gown!
:D


Cik Nie nak buat doodle saya tak?

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cumel kedauanya sis..hehe

Cik Rose Cute said...

comel hihihi seksi!!

Ninie said...

No biggie dear. Hahaha...thanks for the entry ya...

Nur-nba said...

Salam. Nur pun dapat doodle dari seorang blogger muda. Cantik doodle.

Salam perkenalan buat Kak Scarlett..

kakyong said...

cantik.. kakyong masih fail bab dudel nih..

grOundnUt said...

wah...cantik doodle tu..^^

Let's have a break!