Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, December 6, 2011

Plan nak buat Pooh. Ok tak?

   Aktiviti kraf menggunakan felt disambung lagi.Hari ini plan nak buat satu lagi beg duit kanak-kanak.Beg duit yang dah siap ditempah dah pun aku serahkan. Kali ini tema diminta adalah Pooh dan rama-rama.Rasanya, kalau aku ikut contoh di bawah tu boleh tak?






Budak-budak minat betul dengan bear telanjang ni.
:D



Ini pun hasil kerja tangan aku sambil-sambil jaga mak sakit dan blogging.
Yang ni guna riben.Tak de guna felt.


8 comments:

mIss toRayAkI said...

cantik nya pooh siap ada rama-rama,cute

maszull said...

assalamualaikum ....wah cantik nyer hasil kerja scarlett menarik tengok...:)

Nur-nba said...

Kreatifnya...

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...tumpang lalu..nak letak banner blog kt promotion atas tue ya...tenkiu

kpah k-poh said...

buat pooh yg besarrr..nanti malam2 boleh peluk...

afzalsukasuki said...

tu kalau sepit hat janggut saya mesti nampak anggun bergaya kan?kan? :P

fiey zara malaiqa said...

eiii..minat sgt nak wat bende2 nih tapi takde mase lagi..anyway follow awak :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Cantiknye..... Mmg bee amat n kretip.... Jual on9 ke?

Let's have a break!