Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, November 19, 2011

Entry takde tajuk....

    Mood hari ni tak berapa baik kerana satu target penting telah terlepas.Apa nak buat.Tak de rezeki.Jadi nak dapat balik mood happy, aku kena buat sesuatu.Fikir dan fikir dan fikir................  Aku nak buat kek lapis kukus!Tak kiralah tengah diet ke tak!Lepas tu nak buat apam Polkadot, Chocolate Cup Cake, kuih samperit   sampailah aku happy balik.









11 comments:

fieda said...

sedapnya..nak sikit..

ejulz said...

lapar la pulak tgk kek lapis ni..

LaLa said...

da boleh kirim sini ckit kuih tu, hehehe

Cik Rose Cute said...

berlapis-lapis kek tue...cantik....

kpah k-poh said...

kpah tak minat buat utk diri sendiri...tapi makan utk diri sendiri...itu kpah minat..hik..hik..hik...

Jericho said...

Wah.. cik scarlett yang buat ni? nampak sedap niiii

khairul said...

x dak mood leh buat kek lapis ..kira ok tu

Myra Jay said...

Sedcapnyerrrr... :)



Tolong komen banyak-banyak di "Contest Gadget Impian…"

cik Kartun said...

nyummiyy..adoiii lapor da nie

Scarlett O'Hara said...

Buat kek lepas geram...

Azhafizah[フィザ] said...

selalunye makanan la bende pertama terfikir kalau bosan ke stress ke kan..hehe

Let's have a break!