Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, November 14, 2011

Keputusan periksa makin teruk!

   Alamak!Kenapa teruk sangat markah dia?Penat-penat dia belajar... penat-penat dia ulang kaji... tapi bila keputusan periksa keluar, markah dia makin teruk!Agaknya dia tak cukup buat homework kot sebab tu markah makin teruk.Salah dia juga sebab kurang sangat buat revision bulan ni.Bila tanya, jawapannya, bzzzzz..... Alah!Alasan!Semua orang bz.Kalau tak nak bz, tak payah kerjalah.Duduk rumah blogging 24 jam.Tulah!Padan muka dia.Dah moleh-molek dapat markah 1271 bulan lepas, bulan ni dapat markah 2968!Macam ni, macam mana nak kalahkan ben Sifu Blogger.maintain je markah dia 280!Kak Pah pun 2265.Nak buat entry SEo pun malas macam mana markah nak naik!Sila tengok keputusan periksa di bawah!Sedihnya!!!! ( DIA tu akulah)


Statistics Summary for scarlettj1.blogspot.com

Scarlettj1.blogspot.com is ranked #408,133 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings. Compared with internet averages, the site appeals more to users who are less affluent; its visitors also tend to consist of women browsing from home and school. The site has attained a traffic rank of 2,968 among users in Malaysia, where almost all its audience is located, and the site has a relatively good traffic rank in the city of Kuala Lumpur (#1,627). Scarlettj1.blogspot.com has a bounce rate of about 51% (i.e., 51% of visits consist of only one pageview). Show Less



Sedihnya!!!!!!



8 comments:

Mrs.Yie said...

entri yg akak buat ni pun boleh jugak jadikan sebagai entri seo..akak buat tag..ada je tu kat blogspot untuk buat tag kat bawah entri..try la..hehe..contoh tag untuk entri ni KEPUTUSAN PERIKSA MAKIN TERUK, lepas tu boleh jugak letak tag BEN ASHAARI..ben ashaari pun ada gak yang duk cari dia kat google..try la buat..senang je kak..hehe

mr.curly said...

alolo..xpe laling, wlau camne pn resultnye den tetap menyokong laling n laling tetap dlm sanubari..fuyooo..hikhik

kpah k-poh said...

alah...sikit jer tu...nanti ' baca buku ' lebih rajin sikit...heee

shiema sufian said...

rajin rajin baca buku ye :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ish-ish..kena usaha lebih lagi nie..hehe

Munnafendy said...

le lagi jauh...siap juta2 lagi.. =(

kakchik@ella said...

Well, for me terpulang pada tujuan dan niat kita berblogging sbnrnya. Pd KC, KC menulis utk kenangan anak cucu di hari tua nanti*hrp2 Blog ni blh kekal sampai ke tua*Hihi.

So, disebabkan itu, KC tak penah take serious tntang income, ranking.

Seri Bahasa said...

suspens betol seri tengok tajuk posting td...turunnaik itulah adat blogging...nak jd sifu mesti rajin update blog dgn cerita sensasi...

Let's have a break!