Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, November 29, 2011

Segmen Entri Pertama Aku berblog


Pagi-pagi melawat Cik Wan,
Sambil makan buah kuini;
Wah!Ada segmen,
Mesti kena join ni.

Segmen anjuran Cikgu Wan Suka Muzik yang julung-julung kalinya diadakan.
Sesiapa nak join, klik SINI

Syaratnya mudah saja.

1.Tepek banner di atas tu.Saiz ikut suka.
Kemudian link kan ke rumah Cikgu Wan.

2.Tajuk :Segmen Entri Pertama Aku berblog.


3.Cikgu Wan mintak ceritakan sedikit sejarah macam mana aku start berblog.
Sebenarnya aku tak suka sangat paper Sejarah ni jadi aku tak berapa ingat macam mana aku start blogging. 
:D
Hehehe!Sebenarnya aku start blogging bila aku tersinggah rumah Cikgu Zara.Dia cikgu.Aku teacher.Kalau dia boleh blogging, takkan aku tak!
Itulah detik mulanya aku blogging.
Alasan kedua sebab aku nak cari kawan.

4.Kena buat link ke entry pertama.Oklah.Walau pun agak malu-malu kucing, dengan ini aku menjemput sesiapa yang sudi untuk membelek dan komen kalau sudi, ENTRY PERTAMA aku.

Entry pertama aku tu bertarikh 8 Mei 2010.
(Fullamak!Dah setahun lebih dah rupanya blog aku ni.Tapi masih lagi tak popular)

5.Cikgu Wan mintak aku promote segmen ni.Ok aku nak promote ni.
Beli!Beli!Dua singgit!
Jom kita join segmen ni ramai-ramai.
Aku pun teringin nak baca first entry orang lain.
Janji aku tak gelak!
Sesiapa nak join, klik SINI

6.Tinggalkan link di entry Cikgu Wan. 
Bereh bos!


Malunya nak ajak orang baca entry pertama aku.
tapi, silalah.Klik kat link atas tu.
:D

1 comments:

wan_cikgumuzik said...

owhhh... cikgu awk menjadi blogger idola rupanya.. hihihiihi.. jangan tak ingat, doktor pon ada blog lerr.. hehehehhe

thanks join segmen saya.... :D

Let's have a break!