Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, December 25, 2011

Birthday Giveaway


Aku ditag oleh Mama Tunz untuk join birthday giveaway oleh Zai Kulim sempena harijadi Zai Kulim pada 6 Disember lalu.1 Januari ni pulak birthday aku.Manalah tau, ada rezeki, dapatlah aku hadiah tupperware yang awesome tu. :D

Syarat-syaratnya senang je .Cuma follow dan like page-page di bawah.

1.Follow Zai Kulim dan sponsor 1 iaitu Tupperware With Love


Dan hadiahnya adalah ...


Amboi!!Cantiknya!!!

3. Follow / like sponsor 2 iaitu http://www.facebook.com/kedaikecilemak

Dan hadiahnya ....


4. Follow Sponsor 3 
Tupperware Promotion With The Lowest Price Ever

Dan hadiahnya...


Geramnya!!!Comel!!!


Dan hadiahnya 
- go green bag tupperware 1 unit
- handmade 2012 planner 1 unit
( Yang ni tak de gambar )

6.Follow sponsor 5

Dan hadiahnya...


Mudah-mudahan ada rezeki nak menang tupperware comel ni...

7. Follow sponsor 6 & 7
( Eh!Rasa macam dah follow tadi?)

Dan hadiahnya, akan diberitahu kemudian.

8.Kemudian wajib letak link sponsor kat entry macam yang aku buat ni.
( Kalau ikut apa yang aku faham, letak link untuk semua sponsor 1-7.Betul tak? )

9.Tag kawan-kawan yang mungkin ingin sertai.

10.Kemudian tinggalkan link di ruangan komen Zai Kulim supaya senang dia nak semak.( dan bagi hadiah. :D )

GA berlangsung dari 8 Disember hingga 31 Disember 2011.

Blogger kesayangan yang aku nak tag adalah :







6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh hadiah lumayannyer.good luck sis

Mia Liana said...

terima kasih tag mia... :)

kakyong said...

wowow.. menariknya hadiah...

nak join jugak lah

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Tankiuuu sbb tag Mak hehehe.. Insyaallah cuba menjohenkan diri nanti.. Sbb skrg outstation ke ipoh hehe

kakchik@ella said...

Insyallah akan cuba buat. Tq for tagging me, cikgu.

Mia Liana said...

dah buat..

http://www.mialiana.com/2011/12/birthday-giveaway.html

Let's have a break!