Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, March 31, 2012

Aku dah semak gaji baru online.Bestnya!!!Nak semak tak?

  Ramai pulak yang tanya tentang gaji baru kaki tangan awam.Kalau rajin, sebenarnya banyak entry ditulis oleh blogger-blogger SEO tentang perkara ni.Contohnya blogger handsome si Afzalsukasuki atau blogger mesra dan selalu dekat di hati Mialiana.Kalau tak pun, bolehlah terus ke SINI.Jumlah gaji yang perlu dimasukkan tu, kalau tak silap, gaji pokok.Kalau nak tengok rakaman audio berkaitan, boleh klik ke AUDIO.Pekeliling pun ada kalau nak.Ni untuk PEKELILING. Aku pun dah try kira gaji terkini.Alhamdulillah... bolehlah aku selesaikan beberapa masalah dengan gaji baru tu.Jomlah, apa lagi? Betul tak cara aku tu iaitu letakkan gaji basic di ruangan gaji yang dikehendaki?Kalau silap, beritau ye!

4 comments:

LaLa mhdnor said...

wah, gaji naik boleh la belanja :D

dyabunga said...

dya tak kerja lagi..hihi

jemarisuri said...

dh kira dh dik...akak duk berangan ni...hihi

Mrs.Yie said...

berapa kenaikan gaji teacher? hehehe

Let's have a break!