Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, April 22, 2012

Blogger pakai ilmu pukau

   Blogger ni taklah popular macam si manis Fatin Liyana.Follower dia pun tak jejak lagi 2k.Tapi, tiap entry dia, komen punyalah banyak!Setiap kali blogging, mesti aku nak jenguk blog dia.Rasa macam diseru gitu!Dah tu, mesti laju je jari nak komen!Entah ilmu pukau apa dia pakai!Bak kata orang, sehari tak jumpa, rasa macam hilang separuh nyawa!Nasib baik tak jatuh cinta!Kalau nak kenal blogger pukau ni, cepatlah KLIK!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Bomoh Google!

6 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

ahahaa...sy dah jenguk blog ni tadi..memang betul la...entri dia pendek gile...komen pulak banyak...tapi yg tak tahan tu part self pic dia tu...muka mmg control same je...hik3...

faizulosman said...

asal mcm seram je tgok blog die... ni yg takot ni....

http://mohdfaizulosman.blogspot.com

kakcik said...

Hehehe... blogger itu dah jadi kawan baik kakcik. :)

azam said...

ade ke?

Melati Qistyna's Mummy said...

Syiok kan lyn blog dia...
Salam kenal.... :D

Scarlett O'Hara said...

Mmg best.Kadang2 gelak sorang2 tengok muka dia.Kelakar.

Let's have a break!