Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, April 17, 2012

Tak payahlah oi! AKU DAH CUKUP POWER DAH!

   Buat kali yang ke berapa entah, aku nak ingatkan pada pengunjung blog aku yang tak sepertinya ini, AGAR TIDAK SESEKALI MENINGGALKAN KOMEN ATAU KATA-KATA BERBAUR LUCAH sama ada di ruangan komen atau di chat box.Ia termasuklah IKLAN-IKLAN UBAT KUAT UNTUK ORANG DEWASA. Ini kerana sebagai seorang guru, ramai anak-anak murid aku yang tentunya masih bawah umur, singgah di blog aku ni.Bagi yang faham, oklah.Ni ada yang tanya, ubat kuat apa yang diiklankan sebab anak murid aku tu kata, nak beri pada atuk dia yang dah tua supaya boleh kuat balik dan boleh buat kerja macam orang muda.Aku nak jawab apa?Jadi, tolonglah ye.TAK PAYAH BUAT IKLAN UNTUK TAMBAH POWER.Aku dah cukup power dah!Baik buat iklan ubat jerawat sebab ramai anak murid aku yang banyak jerawat!ADA FAHAM???



Nmpak?Aku dah cukup power dah!

4 comments:

delarocha said...

memang power...........

jemarisuri said...

la ada ke iklan camtu...bahaya jugak kan...

Yumida said...

rajin jer tgn diorg ni sampai kasi iklan kt shout box kan...
sy nyer, pengomen anonymous tu dh x wujud lg...coz sllu bg link lucah!

deno said...

deno dah kuat jugak... hehe

Let's have a break!