Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, May 12, 2012

Faedah menonton Miss World or Miss Universe

   Tak boleh menonton Miss World atau Miss Universe.Haram.Dedah sana dedah sini.Betullah tu.Aku tak nafikan.Tapi masa aku kecik-kecik dulu, semasa menonton Miss Worldlah aku dapat kenal macam-macam nama negara.maklumlah, zaman tu mana ada internet.Yang ada TV je.Tu pun kalau tak mampu, TV hitam putih je yang ada.Tapi, sampai sekarang aku suka tengok Miss World!

-
-
-
-
-
-
-
-

Cantiknya!!!!
Sumber di SINI.

3 comments:

Munnafendy said...

kekadang tu terselit negara pelik2 yg tak pernah dgr langsung kan

Mira Amirudin said...

senang nk kenal macam-macam negara sebab every each models pakai kain yg macam tag negara masing-masing :)

onlajer said...

tengok sponge bob sambil makan burger lagi best haha

Let's have a break!