Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, June 21, 2012

Segmen :Ben Ashaari dan Saya

BEN ASHAARI

Setelah lama bertapa di gua batu dan tak dapat join segmen Ben Ashaari, malam ini, aku tetap nak join.Walau pun sebenarnya kerja berlambak.Lesson plan pun belum buat lagi ni.
Macam biasa, segmen Ben ni sonang jo!

1. Letak tajuk header macam kat atas tu.Kemudian link kan.
Ben, tetiba akak lupa macam nak buat link kat tajuk.Akak buat link kat header jelah ye.

2.Ben mintak aku beritahu blog macam mana aku suka dan kenapa.
Well..... Aku jenis tak kisah.Janji bukan blog politik atau porno. No!No!No!
Aku paling suka blog yang ada x factor.Contohnya header yang menarik atau isi yang mantap.Tambah pulak kalau blog tu kaler purple.Lagilah aku suka.
Aku tak suka blog yang dok kutuk orang lain tak kiralah orang biasa atau retis.
Contoh blog aku suka adalah blog Abang Gedek atau Afzalsukasuki.

3.Dah siap.Tinggalkan link.Tu je.

Ok Ben.Layak join segmen tak ni?

25 comments:

Encik Zaharin said...

As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

Citarasa Rinduan said...

layak.. sbb blog uncle mmg best.. hehehhe

simple.

Mk Syahir said...

wahh..scarlett petai..lame tak singgah sini..wuwuwu

sy join jugak..

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)


http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Eera Shera said...

betul2 x baik kutuk2 org..

folo cni ;)

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Wanieys said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

follow sini :)

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

akak! deno dari segmen yg sama! :)

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama!'
done follow(2569#),hit me back k!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

Scarlett O'Hara said...

Thanks pada semua yang singgah.Semua dah follow kecuali Thania sbb ada masalah sikit.

IntaNBerliaN said...

singgah dari segmen yang sama :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng kejap yek.dtg dr segmen yg sama:)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Let's have a break!