Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, August 4, 2013

Teacher, tolong ajar saya buat ketupat!

   Ha... Itulah permintaan seorang anak murid aku hari Khamis lepas bersamaan dengan 1 Ogos 2013. Teacher tunjuklah cara buat ketupat tu di blog. Permintaan dia lagi.Alahai.... Bukan tak boleh nak ajar menganyam ketupat tu di blog, tapi dengan level kapasiti masa di tahap kronik, manalah teacher sempat yang oiiii!!!Kalau nak share gambar ketupat yang teacher buat, bolehlah.Tapi gambar tahun lepas je le.Ketupat tahun ni, petang karang baru teacher mula buat.Jangan marah ye!Kalau tak pun cuba gego-gego Youtube.Mesti ada mereka yang rajin untuk share cara buat ketupat.Sementara tu, meh tengok gambo!





Jangan mintak teacher ajar buat ketupat ni ye.
Nak tengok jenis-jenis ketupat yang lain, klik kat sini

1 comments:

Jemarisuri said...

wah pandai ngayam ye..js tak pandai...huhu

Let's have a break!