Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, May 14, 2011

Dia rujuk balik dengan aku!

   Semalam mood aku tak baik.Blog tak boleh nak update.Puas aku try tapi tak boleh bukak jugak posting tu. Geram betul aku.Walau pun taklah sampai tahap menyumpah-yumpah ( sebab aku manalah pandai menyumpah) tapi membebel jugaklah aku.Kesian Cik lenovo tak pasal-pasal kena marah!Dahlah hari Jumaat pun aku tak sempat nak update!

   Siang tadi pun aku tak sempat nak blogging walau pun cuti sekolah.Malam ni barulah sempat aku tumpukan sepenuh masa blogging ( sementara menunggu Majalah 3).Bila aku bukak je dashboard, tiba-tiba ..... yahoooo!!!! Ada hikmah juga blogspot semalam ada probem.Hasilnya...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ada balik blog-blog yang aku follow!!!

Sebelum ni dah puas aku try, reload, tunggu dll, tapi benda ni tak sudi nak muncul.Tiba-tiba malam ni dia rujuk balik dengan aku! 
Yahoo!!!
(Sorry!Tak edit pun gambar tu.Seronok sangat sampai lupa!)

4 comments:

Afiq Din said...

naseb bek die rujuk

Khairil said...

saya pun pernah kena macm tu sebelum ni..refresh banyak kali baru keluar...tapi skrg rasa2 dah ok dah kot lepas maintainence smlm...

sha said...

Nasib baik dah kembali ok.. syukur :-)

Abang Long said...

Ada banyak lg yg Blogger dah buat kot coz sebelum ni bnyk komplen tentang Dashboard dan features Blogger termasuklah erroneous unfollow walaupun kita tak pernah buat begitu. Harap2 semua prob tu dah selesai sepenuhnya

Let's have a break!