Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, May 5, 2011

Membunuh dua ekor burung nenggunakan sebiji batu.

  Alamak.... asyik-asyik lambat loading!!!Menyampah betul aku!Tapi kata orang tiap suatu itu ada hikmahnya.Jadi aku redha jelah.Sekurang-kurangnya sambil-sambil menunggu page loading, bolehlah aku menyemak kerja anak-anak murid aku.Tak percaya?Tu, bukti kat bawah tu?




Buku latihan dan Cik Lenovo

   Kata orang, masa itu emas jadi aku tak nak buang masa.Sambil-sambil tu, aku tengoklah Buletin TV3.Bak kata orang putih, membunuh dua ekor burung menggunakan sebiji batu.Tak pernah dengar? Killing two birds using one stone le maksud aku.Tapi blogging tetap blogging.Yihaaa!!!(Pinjam kata-kata Pendekar Berkuda)

14 comments:

Rozuan Ismail said...

kill two birds with one stone.huhu

cacing said...

eceh.... ingat betul2 bunuh burung tadi.. sib baik tak report kat pertubuhan haiwan tadi... heeee...

Encik MamaT said...

ngeee.. sambil menyelam minum air.....

MulutPayau said...

betul3....(versi upin ipin)
Rajin betul Scarlett's yer..sempat lagi semak dan tnda buku murid2 ...

gedek! said...

mintak mintak lah anak murid tak baca your entry ni...

haha!

KurekureKecik said...

lenovo~~~ kita guna brand laptop yang sama :)

budak kampung said...

hahahah mati2 ingatkan teka teki

cemomoi said...

kena ke kalo baling tu...

diana said...

betul2..
masa itu emas..:P

Ayie said...

teman boleh bunuh 10 ayam dengan hanya sebijik batu yang diletakkan bom.. OYEAH... hahaha

ghost writer said...

orang finland plak kata:

"menebang dua pokok hanya dengan satu tetakan..."

Citarasa Rinduan said...

hehehe.. gelak perlahan2 layan kerenah guru muda nie..

RedVixen said...

sambil menyelam minum air :P

Mohd Ridhuan said...

wat keje dalam 1mase...
mase skrg mencemburui kita...
ehhehheehe

Let's have a break!