Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, November 17, 2012

IT itu penting!

   Dua hari tak online kerana tak boleh online!Menyampah betul!Tak taulah pulak apa sebabnya.Nak bedah itu, bedah ini, ilmu IT ni ciput je.Tambah pulak takde masa nak explore.Nasib baik pagi ni, aku try klik apa yang patut, eeh, lepas dekat 2 jam, alhamdulillah... bolehlah pulak!Nasib baiklah aku faham sikit-sikit bab-bab IT ni.Kalau buta
 terus, alamatnya kena gi tanya kat kedailah.Keluar lagi duit buat modal.

   Terlanjur dah dapat online kejap ni, aku buatlah apa yang patut.Tapi nak blogwalking, memang tak sempat.Maklumlah, bila dah masuk 4 series ni, banyak tanggung jawab perlu dijalankan termasuklah tanggung jawab pada masyarakat.Dengan kata lain, kena gi rewang!Biasalah, musim cuti sekolah kan musim orang kahwin.Jadi, kenalah aku pergi.Malam karang baru dapat online agaknya.Jadi, selamat bertemu kembali malam nanti!


   Pengantin minggu lepas, guna tema warna merah hitam,
minggu ni warna apalah agaknya.

3 comments:

hnahdy said...

IT mmg penting zama skrang.huhu baju pengantin nampak mewah :)

baby comel said...

Cuti sekolah.. kawin.. kita nak kawin jgk lah! hehe :p

Anonymous said...

Kak zan tak dapat jemputan kenduri pun, maklumlah baru pindah kat sini,jiran keliling rumah jer yg kenal.

Let's have a break!