Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, March 7, 2011

... jantungku mula berdegup kencang!

   Aku tak tau sama ada sikap aku ni baik atau tidak iaitu aku susah untuk menerima pendapat orang.Biasanya aku mengambil masa yang lama untuk menimbang buruk baiknya.Jadi keputusan aku untuk menerima pendapat orang tentang hal yang satu ini, aku harapkan dapat memberi pulangan positif buatku.

  Biar pun agak terlewat, aku harap aku masih belum terlambat.Mudah-mudahan semuanya berjalan dengan lancar seperti yang digambarkan.(Hiss! Formal sangat pulak bunyi aku bercakap!) Sebenarnya aku nak beritahu yang aku dengan rasminya turut terpikat dengan kempen jantung hatiku aka Heartbeat.Jadi aku telah mengambil keputusan untuk memasang 3 HB sekali gus!Tak salah kan?Aku tak curang pada Cik Nuffy ye cuma aku seperti teman-teman lain juga inginkan kelainan.

   Kesimpulannya, mulai detik dan saat ini, dengan rasminya ' jantungku berdegup kencang ' minta dipandang dan .... apa lagi, rajin-rajinlah klik-klik di situ. Ala.... yang kaler pink tu!Ada di atas, di tepi dan jufa di bawah.....  

6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tak salah mencuba

ni link nak ke geng blogger.. sign up guna account FB jer

http://www.gengblogger.com/index.php

Cikin said...

hahaha . ingat kan apa laa td .
heartbeat rupanya (:

kpah k-poh said...

ohhh..madukan nuffnang yaaaa...

bunga said...

hehehe..

bunga said...

haha..ingat pe tadi..

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

Let's have a break!