Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, March 19, 2011

Segmen : Aku sayang blog ini...

image
   

   Segmen En Ben malam ni umpama bantal yang disorong kepada aku yang sedang mengantuk.Kebetulan aku sedang berkira-kira nak buat entry tentang blogger kesayangan aku ni. 

   Aku SANGAT 1000x suka dan sayang dengan blog dan tuannya kerana tuan blog ini sangatlah baik hati.Aku pun tak ingat bila mula aku kenal tuan blog ni.Blog aku pun baru je 10 bulan, maknanya baru sangat lagi aku kenal dia.Tapi, aku rasa aku dah kenal dia bertahun-tahun.Sekali aku tak berkunjung ke blog dia, rasa rindu menggunung.Kalah orang bercinta tau.Aku suka sangat entry-entrynya ynag simple, santai, kadang-kadang lucu tetapi penuh ilmu.Aku suka gaya bahasanya yang mesra pembaca.Ada sesuatu pada blogger ini yang tiada pada orang lain.En Ben pun takde.Apatah lagi orang lain iaitu kasih sayang.Ya!Aku rasakan kasih sayangnya tiap kali aku berkunjung ke blog ini.Kasih sayang dialah yang membezakan dirinya dengan orang lain.Tambah pulak dengan kerajinannya berkunjung ke blog aku yang tak seberapa ini.Entahlah.... sukar untuk aku gambarkan.Hanya satu perkataan sahaja yang sesuai buatnya iaitu HEBAT.Ya!Dia blogger hebat oleh itu aku sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag blog dia.

Dia yang aku maksudkan adalah:

K-POH / ahli kabinet dapur / spy tingkap

Entry ini adalah bukti betapa aku kagum dengan blog tersebut.

Berapa lama aku dah jadi follower kak Pah, serious aku pun dah lupa tapi tak lebih 10 bulanlah kot sebab blog aku ni baru 10 bulan usianya.

Aku tak tau bagaimana nak ku gambarkan tentang Kak pah yang aku kagumi ini.Lihat sajalah gambarnya untuk faham betapa dia seorang ynag istimewa.

My Photo
Ku perkenalkan :Inilah Kak Pah
( Macam Rubiah Suparman pun ada kan?)

Aku tak pasti sama ada Kak pah tau atau tidak yang aku kagum sangat padanya.Tapi tak kisahlah kan kerana aku ikhlas...

Jika berpeluang bertemu aku nak tanya 5 soalan berikut :
1. Nak peluk Kak Pah boleh tak?
2.Macam mana Kak Pah jaga muka ek?Licin dan berseri.
3.Saya nak peluk kucing-kucing Kak Pah boleh tak?
4.Kak Pah makan jamu atau tonik apa ek sebab Kak pah selalu bersemangat nak blogging.
5.Kenapa K-Poh?Ada makna ek Kak Pah?

Itu je lah...
Jemputlah ke blog Kak Pah.
LOVE U KAK PAH!
MUAH!MUAH!MUAH!



17 comments:

Adzriel AB said...

scarlett memang pantas. saya masih blur lagi ni. esok nak buat. nak jenguk kak pah jap.

HATYCIKNUURUL said...

salam,.
muehehehe,.sgmen xttup lg,org prtame dh trjah,.hehe,.hai salam prknalan,.

erm,CN xkenal la spe kak pah tu,.boley nk kenal die?,.nnti CN trjah,.hehe,.

nice,gdluck,.

buuwa said...

sy baru jerk kenal kak pah ... & as u say..ada something yang kak pah ada tp takda kat blog orang laen.. tuh la kasih sayang.. biar pon hanya di alam blog.. tapi still dpt di rasa kasih syg tuh kan..kan...

syg kak pah jugakkkk!!! ^_^

.::: Princess MOMOY :::. said...

salam dear scarlet
lama x singgah sini
urm...ruapanya idola kamu kak pah
momoy tak kenal dia
tapi rasa nak tahu siapa dan bagaimana isi kandungan blog nyer

Setelah hadapi gempa, tsunami dan radioaktif | Jepun bakal hadapi gunung berapi!"

Tsunami Jepun Telah Mengubah Sedikit Kedudukan Matahari | Tanda Kiamat Makin Hampir"

Kak Aya said...

datang sini dari blog BA, nak jenguk jugak la blog Kak Pah tu...

kpah k-poh said...

aduhhh..terharu sungguh..baru jer nak off komputer..terbaca pulak kat sbox..ada sesuatu yg istimewa...terima kasih banyak2...Nanti akak jawab soalan tu kat entry yaaaa...tunggu...slmt mlm...

Miss Ran said...

kak pah mmg kpoh hehe

hanim azhari said...

hey..anim singgah..sini salam perkenalan :)

Lulu caldina said...

wah live dari kakpah..

.::cintabungablogspot::. said...

nak peluk kak pah sorang je ke...? cik bunga taknak? hehehe..


dtg singgah dari segmen abg ben jugak :) jom terjah cintabungablogspot :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-aku-sayang-blog-ini.html

Scarlett O'Hara said...

To Azriel Ab : Kebetulan mata tak boleh lelap.Tu yang join segmen tu.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

salam kenal scarlett =)

im ur 1303 follower (byk 3 di situ)

siyes la muka kak pah ada iras rubiah suparman..

mesti mau terjah nih..
eppy blogging..

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

Scarlett O'Hara said...

To all:Kalau ada masa, silalah jumpa Kak Pah!

kiz said...

Kak Pah akak den tu..bangganya akak den dah pemes..terbaik my beloved akak..

Pendekar said...

Pendekar pun sayang kak pah~!!!

mana bleh rampas kak pah ni...

huh.. ni dah kira cari pasal dah ni...

huhuhuhu...

Isteri Yang Comel said...

ieb pun teringin nak peluk k. pah, sebab k. pah sangat baik hati, satu hari klu tak pi belog k. pah cam tak syok jer... Sayang k. pah, cam kakak IEB jer walaupun baru kenal...

Let's have a break!