Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, May 2, 2011

Segmen 1 jam : Entri terpilih Ben Ashaari

Santai Bersama BEN ASHAARI
1.Header Ben : Done
2. Tajuk : BEN ASHAARI CARI ENTRI BEST
3.Entri yang saya pilih ni adalah yang paling best sebab saya betul-betul mimpi lumba basikal dengan blogger-blogger termasuklah En.Ben.Real giler! Macam tak nak bangun dari tidur je.Hari sebelum tu, saya sibuuuuuuuk sangat dan tak sempat blogging.Jadi asyik terbayang je Cik Lenovo ungu saya.Bila rasa ingin sangat nak blogging tu terbawa-bawa dalam mimpi, rasa kelakar sangat tapi seronok maklumlah dapat jumpa dalam mimpi.Bukan senang tu!
4.....
5.jap lagi saya paste url entry tu.
Ni urlnya bagi sesiapa yang sudi nak baca.
http://scarlettj1.blogspot.com/2011/05/le-tour-de-fuyooo.html

8 comments:

en solo said...

singgah dari segmen Abg Ben...

ghost writer said...

wah tak pernah kering dengan segmen ye...

gudlak utk kamu Scarlett

toyolkiut said...

emm..
dlm mimpi tu TK ada tak??
hehe..

Scarlett O'Hara said...

to En Solo: tq singgah ye.

Scarlett O'Hara said...

to ghost writer : Tq ek.Saja je join sambil hiburkan hati hujung2 minggu.

Scarlett O'Hara said...

to toyolkiut : Toyolkiut nak join tapi tak sempat nak carik pakaian lumba basikal.Toyol tak pakai baju jadi disqualifiedlah. =)

josrevalution said...

salam kenai..uis memang terpilih entry mimpi nie..hehe..ill folo u blog..pls folo me to yer..
kaspersky mobile security 9 full version

KK said...

hye..

ronda2 blog dari segmen incik ben..
keep it up! ^^

Let's have a break!