Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, September 13, 2011

Botak, di mana suamiku?

   Patutlah ramai yang suka dengan si Botak ni.Selain handsome, ( kata anak murid akulah.Kalau aku Amy Search tu barulah handsome) Si Botak ni bagi aku lakonannya first class. Contohnya cerita yang sedang ditayangkan di TV3 sekarang ni.Watak gangster, tapi mak ai, meresap sampai ke jiwa....  Oklah...Aku nak habiskan menonton cerita ni kejap.



Botak yang tak botak dalam Cinta Elisa.

p.s: Korang tau tak idea siapa cerita ni?

Klu : Kuala Lumpur, di mana suamiku?

4 comments:

kpah k-poh said...

kpah tak tengok tadi..duk joli kat pasar malam...makan nasik kerabu...tapi sebelum keluar tadi ternampak ler..nama sharifah abu salem..penulisnya lah tu..

whitecappuccino said...

haha..anak2 remaja akak pun suka si botak ni..tengok gak tadi..
Oh, ya ker? Sri Diah??

ORLANDO AHMAD said...

gua minat gak mamat ni dalam juvana dulu

~~zAnAfAhMi~~ said...

penerbitnya Rosyam Nor kan? nmpk best citer ni, masuk list utk di follow.....yg tak best ada Fasha.

Let's have a break!