Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, September 1, 2012

1,480,000 untuk Scarlett's Petals

   Saja je google dengan keyword 'Scarlett's Petals'.Hasilnya 1,480,000 carian dalam masa 0.20 saat.Ok lah tu kan?Saja je lagi google untuk keyword popular contohnya 'Ben Ashaari' dan hasilnya adalah 1,080,000 dalam masa 0.23 saat.Try pulak keyword 'Beautiful Nara' dan hasil dipaparkan adalah 1,700,000 dalam masa 0.26 saat. Try nama 'neelofa' hasil carian sebijik macam 'Scarlett's Petals' iaitu 1,480,000 dalam masa 0.20 saat.Kesimpulannya, aku sama popular dengan Neelofa, kot?  Hehehe!
-
-
-
-
Tengok print screen
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-

Neelofa yang seksi


   

5 comments:

#ciksuzlin said...

Kite 1300+ je (^__________^)"

jemarisuri said...

tahniah...wah sama glam ngan neolofa ekk...^^

~ cik matahari ~ said...

ahahaha xle blah.. xde keje la tuu :P
tp tahniahh la same fofulerr ngn neelopak! :D

Everything's Everythings said...

wahh byk betul org cari blog ni ;D

Scarlett O'Hara said...

Kebetulan agaknya kot!Tapi terima kasih jugaklah bagi yang selalu beri support.

Let's have a break!