Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, September 2, 2012

Cepatnya....

   Entah kenapa aku rasa zaman sekarang ni, masa begitu pantas berlalu.Macam sekelip mata je dah syawal ke berapa entah hari ni.Masa aku kecik-kecik dulu, tak pulak rasa lambat macam tu.Betul tak?Jadi, kita pun kena cepat buat semua perkara yang patut.Bukan setakat berlari tapi kalau boleh terbang!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SINDIRAN SECARA TERHORMAT UNTUK ANAK-ANAK MURID AKU YANG BELUM SIAP KERJA SEKOLAH.


4 comments:

si robot comel said...

tahu tape.cepanya masa berlalu, hampir ke final exam dah ni,huhu

Everything's Everythings said...

Masa itu emas, lets kutip byk2 emas tu xD
Anak2 murid kau ni feeling raya lgi agknya hahah

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

betul tu.. dulu bila time puasa nak tunggu raya rasa punyalahhhhh lamaaaa.. sekarang pejam celik pejam celik dah raya dah siap2 nak ke open house dah hehe

jemarisuri said...

betul arr...cuti 3 hari lum puas lagik...esk dh nk keja balik...hihi

Let's have a break!