Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, November 24, 2012

Cara terbaik habiskan cuti sekolah

   Cuti sekolah yang panjang tidak semestinya dihabiskan dengan melawat ke sana ke sini.Atau pun bergumbira di tempat-tempat popular aka glamour yang guna banyak duit.Atau pun pergi shopping aka menyongket kata teman blogger aku Moh Kembara.Cuti sekolah juga sangat seronok jika dihabiskan di rumah.Tapi dengan syarat, mesti ada hobi.Kalau blogger tegar, blogging tu dah tak dikira hobi jadi carilah satu hobi yang tak kan menjadikan kita bosan.

   Cakap tentang hobi, hobi aku yang berkaitan dengan kerja seni.Tak kiralah felting ke, cross stitching ke atau lain-lain.Origami pun ok.Tapi aku dah terpikat pada satu lagi kerja seni yang teringin sangat aku try sejak dulu. Cuma masa je tak de.Kerja seni yang aku maksudkan adalah .................................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
SULAMAN RIBEN

Kesimpulan:
Cuti sekolah juga boleh dihabiskan di rumah dengan pelbagai aktiviti menarik dan berfaedah.

1 comments:

luqman zakaria said...

cuti2 nih tido jer la..hahaha

Let's have a break!