Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, November 11, 2012

Fakhrusyi jatuh pulak...

   Aktiviti hari kedua cuti sekolah, dipenuhi dengan tugas sebagai penyambut tetamu di majlis perkahwinan sedara @ anak jiran depan rumah.Dari jam 10 pagi sampailah 5 petang.Berhenti kejap-kejap untuk solat dan konon nak tengok anak murid aku Fakhrusyi Syakirin berlumba motor.Setakat petang tadi, dia 1st ranking untuk kategori CubPrix.Tapi, alangkah hampanya aku bila dapat tahu, Fakhrusyi tak berlumba dalam final sebab jatuh masa saringan!Sampai malam ni, tak tau lagi, ranking ke berapa sekarang.Nasib baik si Hafiz no.4 je...Tapi, kalau tengok di SINI, Fakhrusyi masih lead dengan 158 mata.Tak taulah kalau-kalau keputusan ni belum updated lagi.

    

Ala.... tak de mood nak menulis...


0 comments:

Let's have a break!