Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, November 22, 2012

Resipi Durian Crepe dan tutorial

   Oleh kerana aku tak boleh order Durian Crepe dengan Kak Yon, Ops!Silaplah.Bukan kak Yon, tapi Masmurni.aku berazam untuk buat sendiri.Misi pertama.... Google cari resipi.OOO......banyak ghopenye resipi durian crepe ni.Tapi, ada yang macam 'sukar untuk ku percaya' je... Google balik, teropong sana, teropong sini,   yeah.... aku jumpa satu resipi yang terjamin 'validity'nya.Siap gambar lagi.Dengan kata lain, tutorial lengkap untuk buat durian crepe.Apa lagi, misi cari durianlah pulak lepas ni.Mana boleh tahan, semua cerita pasal durian crepe!  Ok.Sesiapa nak join buat durian crepe, jom ikut aku ke kelas memasak dengan cikgu Cikgu Ana ( Cikgu Durian Crepe tau).Lepas tu jangan lupa follow blog dia sekali. 




5 comments:

maszull said...

assalamualaikum scarlett...sedapnya bila la nak rasa ni...:)

yana aina said...

tekak nie mcm dah terasa dorian crepe jerk .... nk cari tak jupa. nk try buat sendirilh. TQ share ^^

Kak yon said...

akk pun tak pernah buat lagi.klau buat pun akk mkn seorang..yg lain tak minat..

Mia Liana said...

cam sedap je...

Scarlett O'Hara said...

Rasa macam durin balut lempeng pulak!

Let's have a break!