Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, January 13, 2013

Apa masalahnya ye?Banyak sangat KURA-KURA ni.

  Aku dah start guna unternet sejal sepuluh atau sebelas tahun lepas.Ala... zaman chat di Kampung lagi.Lepas  tu aktif sekejap-sekejap sebab sibuk dengan kerja.2 tahun lepas sambung aktif balik lepas mula buat blog.Rasanya, ok je.Kalau sesekali ada 'kura-kura di tengah jalan tu' adatlah.Tapi takdelah sampai menyakitkan hati.seronok je online.

   Tapi bila bab nak online kerana tugas, contohnya nak apply biasiswa (BKP 2,3) atau nak up date data pelajar dalam APDM, aku rasa hangin semacam je.Lembab nak ******!Rasa macam beribu-ribu 'kura-kura' dok terhangguk-hangguk!Geram betul!Bab IT ni aku tak le reti sangat jadi aku tak pasti apa penyebab sebenarnya.Tapi memang buat hati sakitlah!
-
-
-
-
-
-
-
-

3 comments:

zulhilmi tempoyak said...

standard la.. ble perlu sgt... ad je buffering la.. loading lelame la.. hehe

Empayar Utama said...

Hehe teringat lak zaman IRC dulu kannnnn

sudipVSsenduk said...

nasib baik kura2 tu dah nak sampai garisan penamat... kalau tetiba dia buat U TURN, lagi parah!!

Let's have a break!