Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, January 21, 2013

Mr.Siva Ramana dan Sejarah

   Jam pukul 12.56 tengahari.( tengah hari?).Sedang khusyuk mendengar ceramah Sejarah oleh Mr Siva Ramana.(Lupa pulak asal dari sekolah mana).Biasanya subjek ni cukup membosankan tapi Mr Siva ni bagi lecture, fullamak, seronok pulak dengar.Budak-budak form 5 ni pun seronok.Takde pun yang mengantuk.Kenapa aku join seminar Sejarah?Aku mengajar Sejarah ke? Sebenarnya aku taklah mengajar Sejarah.Cuma join seminar Sejarah ni kerana waktu seminar ni adalah waktu p&p English aku dengan 5SK1.Jadi, walau pun aku tak mengajar Sejarah, kenalah ikut anak-anak murid aku, kan?Manalah tau, jadi apa-apa nanti, siapa nak jawab.Betul tak? Oklah..aku nak fokus dengan seminar sejarah ni...

Nak kenal Mr.Siva Ramana?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

1 comments:

Belalang hijau Perisik said...

sejarah? oh, subjek mudah yang belalang anggap susah... hahaha

Let's have a break!