Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, February 11, 2013

Seronoknya raya Cina!

   Ops!Jangan keliru ye.Aku tak sambut raya Cina.Tapi seperti family orang lain, aku rasa semasa cuti TBCina inilah kita dapat berkumpul anak-beranak.Maklumlah...Cuti kan lama.Sekolah cuti seminggu tau.Yeah!!!Malam tadi aku dah ceritakan sikit aktiviti aku dan family bila berkumpul.Malam tadi pulak entah pukul berapa kami tidur.Dah tu tidur style oppa gangnam mangsa banjir.Baring ikut suka sambil aka lintang pukang.Tapi itu yang seronoknya bila balik bercuti sesekali.   Sebelum tidur tu, macam-macam style aku tengok.Jap...... cerita dengan gambar jap ye.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Asyik beno anak buah aku sorang ni.
Kalau ada Cik Po di sebelah pun tak sedar.
Maklumlah....Dah lebih jam12 dah ni.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ayah tengah dok kira roti canai untuk sarapan pagi.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ni kucing jiran ayah.Suka beno dia datang.Hnatar balik banyak kali pun dia datang juga.
Kucing ayah ada sekor tapi hujung ekor pun tak nampak.
Kucing tu takut tengok ramai sangat orang.

   Plan tengah hari ni nak pergi makan belangkas asam pedas di Kampung Tanjung Langsat.Tapi, tak taulah.On ke tidak sebab cuaca macam tak berapa ok.Tapi kalau tak jadi pun, makan ramai-ramai di rumah pun best juga.






2 comments:

Iffah Afeefah said...

kemain kan kite org melayu

y raya cina

tapi kite lebih esaited eh

ZWAN SABRI said...

Tudiaahhhh... Meriah sakan.. :)

Let's have a break!