Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, June 5, 2011

Mengapa aku harus terus setia ....

   Kenapa begitu susah untuk cintaku beralih arah?Biarpun pelbagai ranjau yang telah aku tempuhi, aku masih tak dapat menggantikannya dengan yang lain dalam hatiku.Kenapa begitu sukar untuk aku hapuskan kesetiaan?Mengapa aku masih terus setia biarpun acapkali aku terfikir untuk bertukar dengan yang lain?Bukan niatku untuk curang namun, aku seperti insan lain juga yang punya keinginan untuk lebih maju.Aku sedar mungkin dengan kesetiaanku yang membabi buta, takkan dapat aku takluki dunia.Yang ada hanyalah kesusahan.Aku sedar itu tapi aku masih lagi setia di sini.Sebulan lebih sudah aku pertimbangkan untuk terus berpisah dengannya namun hingga saat ini masih sukar untuk aku bulatkan keputusan.Akhirnya, aku tetap juga setia bersamanya ......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mengapa aku masih lagi setia denganmu BLOGSPOT?

Maafkan aku kerana masih belum dapat hidup bersamamu!

Kesetiaan hanya akan membawa kepada penderitaan...


Churp Churp ni aku akan tetap setia bersamanya.Jom klik!

8 comments:

||aLeaSaRa|| said...

he3 ingatkan setia pada sapalah tadi!tulah gara2 masalah blogspot baru2 ni mmg ramai rakan blogger yg dah bertukar domain/hosting.kite mmg nak tukar ke WP tapi bila tgk macam boring je template WP,terus tak jadi.buat masa ni kite setia dulu dgn Blogspot.lagipun hobby kite suka godek2 dan make up blog he3....

Freaky said...

teruskan bersama blogspot :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia teringin nak guna WP . ramai kata bagus dan best ;)

Bila Ku Temu Bahagia (2)

Nurnajwa said...

Hahahahahaha *skit perot ktwe*

Choi, pk lain rupenye blogspot^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

setia itu indah..huhuhu.ingat kes apa td !

Rahmad said...

Tapi kalau serious dalam dunia blogging ni. Seharusnya dh pindah ke self-hosting.

Kat blogspot pun ok jg free. tp nampak mcm bukan blogger profesional mcm bro ben, abg nara dll..


buka bloglist baru.
berminat nak join.

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/join-bloglist-bersama-rahmad.html

Belalang Hijau said...

bagi belalang 2-2 ok...

tp sekiranya nak serius, baik guna wp dan self hosting...

klu sekadar hobi, blogspot pun sudah memadai...

RedVixen said...

selagi aku tak rasa boring selagi tu aku setia kot... hehehehehe

Let's have a break!