Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, June 9, 2011

Peminjam PTPTN tegar eh silap! ingkar akan dipujuk


Hah!Awat hang happy sangat ni?
(Sesekali cakap loghat utara aku.Entah betul entah tidak)

   Sebenarnya kan, aku tumpang happy bagi sesiapa yang tergolong dalam kumpulan yang ingkar membayar PTPTN.Sesiapa yang tak pasti sama ada dia ingkar atau tidak, bolehlah check di entry aku peminjam ingkar.Baru saja diumumkan oleh Menteri Pengajian Tinggi kita, Dato' Khalid Nordin, di Buletin Utama TV3, bahawa kerajaan akan menggunakan dasar memujuk.Jika ikut tafsiran aku, jika memujuk tentulah dengan kasih sayang kan?Dengan kata lain, secara diplomasi.Tak de naik-naik mahkamah. Jadi, sesiapa yang berkenaan tu, janganlah susah hati lagi ye.Cepat-cepatlah call PTPTN dan bincang cara terbaik menjelas pinjaman PTPTN anda.



Inilah Pak Menteri kita.
(Aku tahu ramai yang tak kenal terutama budak-budak sekolah.)
Hah!Budak U pun ada yang tak kenal?Tak patut!Tak patut!
Cepat berkenalan.
Salam-salam!

Yang di bawah ni, kalau tak kenal aku faham sebab blogger-blogger je yang kenal.Sesiapa nak kenal tu, jemputlah klik mana-mana gambar.

5 comments:

NARDtheNERD said...

tak pasti la i ingkar ke tak..
ehehe
:P

cik rama-rama said...

blum keje lagi...nk bayo pky per..huhu

caliph shuriken said...

tlupa kjap msuk kategori mana, huh...

gedek! said...

baru je last week ada kejadian member tak boleh ke luar negara sbb hutang ptptn...

Kena tahan kat airport!

RaNiA said...

yg tak ingkar pun still kena ligan bayar tertunggak 3k..caner tue???

Let's have a break!