Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, June 2, 2011

Tolonglah si tikus ini.... Sob!Sob!Sob!


+


=

AKU 

@

Tikus membaiki labu!

   Semuanya gara-gara..




   Aku bukan nak belot dengan Churp churp.Aku cuma nak tambah satu je lagi link untuk churp churp aku yang asalnya dah cantik bergerak-gerak ke kanan ke kiri dalam blog aku ni.Eh!Tau tau bila aku dah copy paste di html di design tu, tak boleh langsung nak save!Abis tu camno?Puas aku gode sampai berpinar biji mata aku pun masih degil tak boleh nak save.Akibatnya malam ni takdelah churp churp di blog aku ni.Betul-betullah aku dah jadi tikus yang membaiki labu.Ada sesiapa boleh tolong beritahu apa patut aku buat?Kalau ada yang sudi tolong, aku review @ promote blog blogger baik hati tu di blog aku ni.Sticky post 2 hari.Tolonglah si tikus ini! Sob!Sob!Sob!

2 comments:

rara pinkmafia said...

hehehehehe kelakr lah u ni.i pon dulu cm tu jugak mula2.buat blog ni mcm2.ntah hape2 jadinya.but dh lame2 baru reti sket2.belajar dr kesilapan.hehe

Freaky said...

erk godek cena tu sampai tak bole nak save ? try tanye pakcik google.

Kucing Ape Ni ?

Let's have a break!