Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, July 25, 2011

Ben Ashaari Tanya :Berani ke Kritik Blog Aku?

Entah kenapa, berdebar-debar dengan tahap melampau bila ambil keputusan untuk join segmen ni.Tapi kata orang, kalau nak berjaya kena berani... Berani dikritik.. 
jadi aku relakanlah blog aku dikutuk.

Santai Bersama BEN ASHAARI

1.Header Ben : Done
2. Tajuk seperti di atas  : Done
3.Sepatah dua kata untuk anda yang bakal kritik blog aku :

Berilah kritikan dengan jujur agar dapatku pertingkatkan mutu dan keunggulan blog aku si anchovy ni.

[ Dah pun siap]

24 comments:

SPEK HITAM said...

nuffnang kat atas sekali dalam blog ko tu tak center, terkeluar dari template

Farieyna Bahri said...

nak kritik k... abg ben yang suru..

tajuk en3, klu blh kasi besar ckit... hihihi


http://farieyna.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Edy Ramanov said...

blog akak memang menarik. best.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Scarlett O'Hara said...

To Spek Hitam:betullah, tak center.Camana selama ni tak perasan...

Scarlett O'Hara said...

To Farieyna Bahri :

Memang nak sangat tukar tapi tak reti...Tolong ajar boleh?

SPEK HITAM said...

edit nuffnang nyer code. tambahkan perkataan "center" and "/center" kat code. cer tengok sini :

http://3.bp.blogspot.com/-28sUaRUUjVw/Ti05NNfLj5I/AAAAAAAAA30/_5x_GD3vegE/s320/Screenshot-1.png

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

kritik je kan tak bole puji kan ?

letak la bloglist kat tepi jangan kat bawah so senang nak bw kawan-kawan akak :) banyak sangat letak iklan ni.kat ats kat tepi kat bawah.hehe spesifikkan satu ruang je ok.tajuk entry besarkan sikit.caranya g kat template design, then advanced.crik kat situ.

mekasih kritik blog saya.hehe akan saya betulkan cara penulisan saya mengenai puntuation. mekasih cikgu :)

faridah nazurah said...

sedap je mata mata tengok blog nih. lembut sgt warna. tapi widget2 agak terabur. sorry eh kalau terlebih komen. jom datang singgah balik

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

SPEK HITAM said...

tutorial commentluv here :
http://sispekhitam.blogspot.com/2011/07/tutorial-commentluv.html

ɀʉɱʁɩ said...

setuju..nuffnang tu center kn :)


http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

Mish Apple said...

1.buat scroll blog archive .
2. guna shoutmix and bukan cbox

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

kpah k-poh said...

semenjak dua menjak berblog ni..berapa banyak dah tempek gambar Ben kat entry?? saja nak tahu..

Scarlett O'Hara said...

Tq!Xiexie!Nandre!Kena buat segmen khas balas komen2 ni.Tq sangat2 sbb tolong beri komen.Tengoklah hujung minggu ni, kalau sempat, saya buat apa yg patut.

Scarlett O'Hara said...

To Kak Pah : Berapa banyak gambar Ben?Entahle Kak Pah dah tak terkira!Sehari tak jenguk Ben, rasa macam hilang seri berblogging.

Nissa Jalaluddin said...

header cantik ok!
hehe...cuma tittle entry..kalo boleh bagi highlight sket.bru menarik mata. tak pun use larger font.lain2 ok...
sudi2 la komen saya ye..
http://nissajalaluddin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

ce guna shoutmix..senang skit nak menjerit ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..xla..tulisan komen ngan sidebar cam susah cket nak baca...tp..tp...background cantek sgt..nampak cam idup daun tu..hehe..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Mrs. Farhan said...

Lambatnya background loading. Huhuhu. Kalau boleh buatkan scrollbar untuk blog archive. Panjang berjela dah tu.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nabila Huda said...

salam.. nice dah.. but archive tu better buat scroll bar..so, penggunaan space tu akan kurang sikit..

jom kritik blog ai nak tak???tq

http://lalabiela.blogspot.com/2011/07/ba-tanya-berani-ke-kritik-blog-aku.html

zieyzain said...

nice,..Like! ziey follow yah =)

petuapakar said...

Nice blog. Pakar loike! Masih ada ruang untuk improvement....

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

Let's have a break!