Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, July 24, 2011

Cikgu Wan blogger gila :Segmen SEO


1.Copy paste banner : Done

2.Cerita kenapa aku rasa Cikgu Wan SEOrang blogger gila.

   Oleh kerana Cikgu Wan sendiri yang mintak, maka tanpa rasa bersalah akan aku jelaskan kenapa aku rasa Cikgu Wan SEOrang blogger gila.Pertama, tentulah kerana  segmen gila dia ni.Hanya SEOrang yang gila je akan terfikir nak buat segmen SEO dengan mengaku diri dia SEOrang yang gila.Kedua, entah kenapa sejak mula aku kenal blog Cikgu Wan ni, aku dah rasa dia ni SEOrang yang gila.Sebab biasanya blog cikgu tu penuh dengan ilmu ala-ala budak sekolah, ala-ala skema dan ala-ala budak baik.Tapi blog Cikgu Wan ni lain.Mula-mula aku takut nak masuk sebab aku rasa dia SEOrang yang gila tapi bila ramai jugak yang join segmen ni, aku pun nak join jugaklah.Tapi biarlah Cikgu Wan je SEOrang yang gila.Akuntak nak!

3.Gila betul Cikgu Wan ni sebab dia SEOranglah  maka aku kena join FB Kongsi.dah tu kena PING pulak.



1 comments:

M'Rie R'Nie said...

He2..apa yg awak maksudkan dgn message datang balik lepas search kat Google?

Let's have a break!