Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, July 14, 2011

SEGMEN :JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER (ENTRY TERLEWAT)

Nak join jugak ek?

1.Header dan link (Done)


2.Buat entry pasal segmen ni. (Tengah buatlah ni.Sabar ye!)

3.Apa yang perlu ada dalam entry ni:

a) Nama panggilan blogger :Nama penuh Scarlett O'Hara.Nama manja Scarlett je.

b) Tarikh mula blogging : 8 Mei 2010. (baru pandai bertatih)

c) Rakan blogger terkini : Tadi ada 1850 orang.

d) Target tambah rakan blogger : Kalau boleh, beribu-ribu lemon.(Ada tak yang sudi ni?)

4. Tinggalkan url di komen.(Lepas publish, of course aku buat)

5. Follow Skytech Blog  [ dah follow pun.Ooo!!!Pandai ye!Sambil menyelam minum air.Lepas ni, follow aku pulak(Kalau sudi)  ]

6.ALAMAK!!!Tutup pukul 10 ke?Tak kira nak join jugak!Penat aku buat ni!

3 comments:

Cik NY said...

singgah sini.... salam perkenalan.... salam ukhuwah... moge terus maju... i follow u...... nice to know you....

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

hehe...thankz sudi join segmen ni Scarlett O'hara..heee (^^,)

haaa,kalau ada masa nanti..terjah la rakan2 blogger yang join segmen ni jugak ye...=D

btw.. happy blogging..

fana said...

fana dtg nk kenal tuan blog ni

Let's have a break!