Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, July 10, 2011

Singgah blog aku sat,bleh?

Santai Bersama BEN ASHAARI

   Sebenarnya dah lama aku tunggu segmen En.Ben ni.Eh..tiba-tiba ada pulak.Tapi En.Ben kata, untuk blogger-blogger baru.(Aku keliru ni.Aku baru ke lama?Nak kata lama, blog aku ni masih belum bercat lagi.Perabot pun belum ada.Nak kata baru, rasanya macam tak sesuai pulak.tapi, tak kira!Aku nak join jugak!) Sebenarnya macam mana nak kategorikan blog tu baru atau lama?Adakah dengan melihat tarikh ia mula dibina?Atau dilihat dari jumlah followernya.Atau pun dilihat dari meriah atau tidak shoubox atau komennya.

p.s:Nak kena buat entry khas lepas interview blogger-blogger otai lepas ni.


8 comments:

kpah k-poh said...

tak join...

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ninie_azriena said...

ninie dtg terjah sini..
salam kenal ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

ainondreamergirl♥ said...

salam kenal tuan tanah. keep on blogging. :)

http://ainonsurvivor.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

me@monolog said...

salam ziarah.. :)

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Cik Bell said...

huuuuuuuu~! semput!!
sampai pun ke blog nie.
heheh
salam perkenalan dan follow u ;)

osHin said...

oshin datang nak berkenalan...

maaf lambat datang singgah :)

http://gurlgemini.blogspot.com

Let's have a break!