Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, January 9, 2012

Adam Adli digantung.

   Gantung banyak jenis gantung.Gantung diri ada.Gantung langsir ada.Gantung tak bertali pun ada.Tapi kes si Adam Adli ni gantung dari universiti.3 semester tu.Buruk rekod.Macam mana nak jadi cikgu ni??Jadi politician je lah. Berita lanjut, tanya Cik Google.Aku tak sempat nak tulis banyak-banyak!Nak buat lesson plan lagi, nak itu, nak ini, $%#^&** nak buat beg duit felt, dan blah blah blah.Ampun ye!



Adam Adli?Tak kuasa nak cari.
Baik letak gambar kucing Cik Google pink ni.

3 comments:

whitecappuccino said...

setuju! dia patut jadi politician aje..tak payah jadi cikgu!

Belalang hijau Perisik said...

seb bek x gantung sampai matikan? agagaga

grOundnUt said...

duit punya pasal sanggup rosakkan masa depan sendiri...@_@

Let's have a break!